Tilat

Vernissasali: Vernissan pääsali, 1 krs. Sijaitsee kahvilan kanssa samassa kerroksessa ja tilat ovat tarvittaessa yhteydessä keskenään.

Salin kapasitetti max 250 henkeä, istumapaikoilla max 120 henkeä. Salia vuokrataan pääasiassa kulttuurikäyttöön. Myös muu käyttö mahdollista kun on tilaa. Tila on esteetön.

Vinssisali: Tikkurilan Teatterin & Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun harjoitus-, opetus-, ja esitystila. Sijainti 3. krs. (hissi), paloturvallisuusraja 60 henkilöä. Sali on pääasiassa taiteen perusopetuksen ja esitysten käytössä. Tiedustelut: aino.jarvi-eskola [at] tikkurilanteatteri.fi

Kokoustila Tabula Rasa: Vernissan 2 krs sijaitseva viihtyisä kokoustila. Tilassa on datatykki ja valkongas sekä äänentoisto.

Kokoustilan yhteydessä on pieni keittiö.

Animaatioasema ja museotila: Vernissan 2 krs sijaitseva Vernissan historiasta kertova museotila. Soveltuu pienimuotoisiin tilaisuuksiin. Tilassa on pieni katsomo ja elokuvateatteri. Tila on pääasiassa Animaatioaseman työpajakäytössä.

Taiteen perusopetus sekä alle 29-vuotiaille suunnattu toiminta on tiloissa maksutonta. Ole hyvä ja täytä tilavarauslomake, olemme Sinuun pian yhteydessä! Olethan suoraan yhteydessä Vernissan kahvilayrittäjään tilavarauksiin liittyvissä catering-asioissa.

Tilavuokrauslomake